Majice za maturante i osmaše

Nudimo cijeli spektar boja kvalitetnih majica marke B&C 150g
na koje visokokvalitetnim DTG tiskom iii sitotiskom
tiskamo slike, motive, slogane, nadimke i sve ostalo sto vam padne na um.


DO 15 MAJICA:

Majica + tisak naprijed + tisak na leda: 7,50 € (56.51 kn)
Majica + tisak naprijed + tisak na leda + nadimak: 8,00 € (60.28 kn)


VISE OD 15 MAJICA:

Majica + tisak naprijed + tisak na leda: 7,00 € (52.74 kn)
Majica + tisak naprijed + tisak na leda + nadimak: 7,50 € (56.51 kn)
Majica + tisak naprijed + tisak na leda + slika (broj) + nadimak: 8,00 € (60.28 kn)

Preuzmi obrazac i naruči majice!

Preuzmite obrazac na gumb iznad, popunite ga i pošaljite na email info@print-studio.hr i ubrzo ćemo Vas kontaktirati kako bi potvrdili narudžbu!

Ako niste sigurni što sve treba napraviti, javite nam se putem kontakt forme a mi ćemo Vam odgovoriti s detaljnim informacijama što trebate napraviti.
Dragi maturanti i osmaši, znamo da je kraj školske godine jedan od najvažnijih trenutaka u vašem životu i želimo vam pomoći da ga učinite nezaboravnim. Jedan od načina da to učinite je kroz personalizirane majice koje ćete moći nositi na svoj poseban dan.

Majice su odličan način da izrazite svoj identitet i povežete se s vašim prijateljima i razredom na način koji je jedinstven i poseban. Uz našu uslugu tiska majica, svaki od vas će imati priliku izraziti svoju kreativnost i stvoriti personalizirane majice koje će vas sjećati na ovaj poseban trenutak u vašem životu.

Ne čekajte predugo da biste naručili svoje personalizirane majice. Kontaktirajte nas danas i dajte nam priliku da vam pomognemo u kreiranju nezaboravne uspomene. Naše cijene su vrlo konkurentne i dostupne svima, a rokovi isporuke su vrlo kratki. Stoga, ne propustite priliku da istaknete sebe i svoj razred na svoj poseban dan. Kontaktirajte nas danas i pripremite se za najbolji završetak školske godine ikada!